het laatste nieuws

Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Geschreven op

Adams Bouwadviesbureau heet voortaan VeriCon. Klik hier voor het bericht over de woontorens in 's-Hertogenbosch op vericon.nl. Lees meer »

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

Geschreven op

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt: Lees meer »

Adams en VeriCon bundelen de krachten

Geschreven op

Adams en VeriCon bundelen de krachten Adams Bouwadviesbureau bundelt zijn krachten met VeriCon uit Veldhoven. Hierdoor versterken we de afdeling constructief advies en hebben we de capaciteit en flexibiliteit om meer grote projecten aan te nemen. Lees meer »

Transferium Amsterdam-Noord

Geschreven op

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf én Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord. Lees meer »

Constructeurscafé te Zoetermeer

Geschreven op

Afgelopen maandag heeft onze directeur als voorzitter van de commissie Ondernemerschap van de Vereniging van Nederlandse constructeurs een bijeenkomst in het voormalige Bouwhuis te Zoetermeer verzorgd. Deze keer waren er drie opdrachtgevers als gastspreker. Lees meer »

sterk in verbinden
  • Home
  • het laatste nieuws