het laatste nieuws

Lichtexcursie ipv Delft

Geschreven op

Vorige week hebben onze civiele medewerkers de lichtexcursie van ipv Delft in Rotterdam bijgewoond. Onderdeel van de excursie was een bezoek aan de door ons berekende bruggen Waalhaven en Heysehaven. Erg leuk om onze eigen projecten zo mooi uitgelicht in het donker te bezoeken! Lees meer »

Hoogste punt Comenius Amsterdam

Geschreven op

In Amsterdam-west is Slokker Bouwgroep constructief op hoogte met de nieuwbouw appartementen Comenius. In opdracht van De Alliantie heeft Adams het constructieve ontwerp verzorgt en aanvullend meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op het werk. Lees meer »

Vacature REVIT modelleur integraal

Geschreven op

Vacature REVIT MODELLEUR integraal Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team! Bekijk voor meer informatie onze vacature REVIT MODELLEUR integraal. Lees meer »

Luchtfilm Zeeburgereiland te Amsterdam

Geschreven op

De afgelopen jaren is er een nieuw stadsdeel uit de grond geschoten in Amsterdam: Zeeburger Eiland. In opdracht van De Alliantie Ontwikkeling, Lingotto en AM heeft Adams Bouwadviesbureau het constructieve advies geleverd voor meerdere blokken op het eiland. Lees meer »

Constructeurscafé te Zoetermeer

Geschreven op

Afgelopen maandag heeft onze directeur als voorzitter van de commissie Ondernemerschap van de Vereniging van Nederlandse constructeurs een bijeenkomst in het voormalige Bouwhuis te Zoetermeer verzorgd. Deze keer waren er drie opdrachtgevers als gastspreker. Lees meer »

sterk in verbinden