het laatste nieuws

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Geschreven op

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies. Lees meer »

Transferium Amsterdam-Noord

Geschreven op

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf √©n Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord. Lees meer »

Constructeurscafé te Zoetermeer

Geschreven op

Afgelopen maandag heeft onze directeur als voorzitter van de commissie Ondernemerschap van de Vereniging van Nederlandse constructeurs een bijeenkomst in het voormalige Bouwhuis te Zoetermeer verzorgd. Deze keer waren er drie opdrachtgevers als gastspreker. Lees meer »

Poort van Druten

Geschreven op

Opdrachtgever: Belin te Wijchen Architect: Omega architecten te Druten Aannemer: Welling Bouw te Wijchen Donderdag 10 maart 2016 staat het storten van de fundering en de liftschacht op de planning Lees meer »

Adams op Zeeburgereiland

Geschreven op

In september 2014 is gestart met de bouw van de eerste blokken op Zeeburgereiland. Opdrachtgever: De Alliantie Ontwikkeling te Huizen, Lingotto te Amsterdam Architecten: o.a. architectuurcentrale Thijs Asselbergs te Amsterdam, Studioninedots te Amsterdam Aannemers: o.a. Lees meer »

sterk in verbinden