het laatste nieuws

Poort van Druten

Geschreven op

Opdrachtgever: Belin te Wijchen Architect: Omega architecten te Druten Aannemer: Welling Bouw te Wijchen Donderdag 10 maart 2016 staat het storten van de fundering en de liftschacht op de planning Lees meer »

Adams op Zeeburgereiland

Geschreven op

In september 2014 is gestart met de bouw van de eerste blokken op Zeeburgereiland. Opdrachtgever: De Alliantie Ontwikkeling te Huizen, Lingotto te Amsterdam Architecten: o.a. architectuurcentrale Thijs Asselbergs te Amsterdam, Studioninedots te Amsterdam Aannemers: o.a. Lees meer »

nieuwsbrief januari 2016

Geschreven op

Lees hier onze nieuwsbrief van januari 2016: Adams in Verband nummer 19. Lees meer »

Bushangar op Schiphol wint ARC15 Innovatie Award

Geschreven op

De bushangar op Schiphol heeft de ARC15 Innovatie Award gewonnen. De jury prees de eenvoud waarmee een oude hangar uit WOII is hergebruikt. Adams Bouwadviesbureau heeft de berekening van de fundering gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met niet gesprongen explosieven en een bestaande hoogspanni... Lees meer »

Plesman geselecteerd voor nominatie voor Zuiderkerkprijs 2015

Geschreven op

Ons project Plesman te Amsterdam is geselecteerd voor nominatie voor de Zuiderkerkprijs 2015. De Zuiderkerkprijs wordt uitgereikt door de gemeente Amsterdam aan het beste woningbouwproject van dat jaar. Het project Thuis West (veld 1 en 2) is geselecteerd voor nominatie voor de Zuiderkerkprijs 2015. Lees meer »

sterk in verbinden