Enthousiast team

Met een enthousiast team van ruim 85 betrokken medewerkers zetten we onze kennis en expertise in voor bouwkundige projecten. We hebben een platte organisatiestructuur en zijn trots op onze vrije en zelfstandige werkwijze waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Om onze ambities waar te kunnen maken willen we ons team verder uitbreiden. Zie je geen passende vacature, maar kun je met jouw expertise wel toegevoegde waarde bieden? Stuur je open sollicitatie naar werken@vericon.nl.

 

Vacatures

constructief ontwerper / projectleider

Geschreven op

Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van bouwkundige constructies. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Hiervoor stuur je andere constructeurs en 3D-modelleurs aan. Lees meer »

Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Geschreven op

Bouwkundige modellen opzetten vanuit een esthetisch ontwerp van een architect en deze samen met het team uitwerken tot een bouwkundig prestatiemodel dat voldoet aan de gestelde BIM-uitvraag. Daar ga je mee aan de slag. Jij begrijpt de randvoorwaarden van het BIM-proces en neemt je collega’s (en s... Lees meer »

ervaren bouwkundig constructeur

Geschreven op

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces. Lees meer »

Bouwkundig BIM-Modelleur

Geschreven op

Variatie en hele vette projecten. Daar kun je op rekenen wanneer je bij Adams als modelleur aan de slag gaat. Je werkt in een enthousiast team waarbij jij je bezighoudt met modelleren in Revit. Naast je werk is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Wat verwachten wij van jou? Lees meer »

Stageplaats / afstudeeropdracht

Geschreven op

Adams Bouwadviesbureau biedt studenten op mbo- en hbo-niveau en voor verschillende opleidingen de mogelijkheid om hun stage of afstudeeropdracht te realiseren. Natuurlijk kun je bij ons terecht als je een stageplaats zoekt op constructief en bouwkundig gebied, maar ook voor informatica, marketing... Lees meer »

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van bouwkundige constructies. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Hiervoor stuur je andere constructeurs en 3D-modelleurs aan.

lees verder
Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Bouwkundige modellen opzetten vanuit een esthetisch ontwerp van een architect en deze samen met het team uitwerken tot een bouwkundig prestatiemodel dat voldoet aan de gestelde BIM-uitvraag. Daar ga je mee aan de slag. Jij begrijpt de randvoorwaarden van het BIM-proces en neemt je collega’s (en s...

lees verder
Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Adams Bouwadviesbureau heet voortaan VeriCon. Klik hier voor het bericht over de woontorens in 's-Hertogenbosch op vericon.nl.

lees verder
sterk in verbinden