Enthousiast team

Met een enthousiast team van ruim 85 betrokken medewerkers zetten we onze kennis en expertise in voor bouwkundige projecten. We hebben een platte organisatiestructuur en zijn trots op onze vrije en zelfstandige werkwijze waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Om onze ambities waar te kunnen maken willen we ons team verder uitbreiden. Zie je geen passende vacature, maar kun je met jouw expertise wel toegevoegde waarde bieden? Stuur je open sollicitatie naar werken@vericon.nl.

 

Vacatures

constructief ontwerper / projectleider

Geschreven op

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoördinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen. Lees meer »

ervaren bouwkundig constructeur

Geschreven op

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces. Lees meer »

Bouwkundig BIM-Modelleur

Geschreven op

Variatie en hele vette projecten. Daar kun je op rekenen wanneer je bij Adams als modelleur aan de slag gaat. Je werkt in een enthousiast team waarbij jij je bezighoudt met modelleren in Revit. Naast je werk is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Wat verwachten wij van jou? Lees meer »

Senior bouwkundig BIM-modelleur

Geschreven op

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als senior bouwkundig BIM-modelleur met een coördinerende rol in het BIM proces? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wat verwachten we van jou? gr Lees meer »

Stageplaats / afstudeeropdracht

Geschreven op

Adams Bouwadviesbureau biedt studenten op mbo- en hbo-niveau en voor verschillende opleidingen de mogelijkheid om hun stage of afstudeeropdracht te realiseren. Natuurlijk kun je bij ons terecht als je een stageplaats zoekt op constructief en bouwkundig gebied, maar ook voor informatica, marketing... Lees meer »

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoördinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen.

lees verder
ervaren bouwkundig constructeur

ervaren bouwkundig constructeur

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces.

lees verder
93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt:

lees verder
sterk in verbinden