Koningsdaal in Nijmegen

Koningsdaal is een prachtige, nieuwe buurt dichtbij het centrum van Nijmegen. De groene stadswijk is één van de deelplannen in Waalfront.

In opdracht van KlokGroep wordt het project volledig in BIM uitgewerkt.

Na het opleveren van het ontwerpmodel worden de co-makers aan het werk gezet. Adams heeft in deze fase vier belangrijke taken. Allereerst het bewaken van de constructieve uitgangspunten bij de engineering van de co-makers. Daarnaast het aanvullen van het productiemodel met een apart aspectmodel ‘hoofddraagconstructie’ waarin we de samenhang en andere zaken die tussen wal en schip vallen invullen. Daarbij verzorgen we natuurlijk ook de engineering van de IHWG onderdelen en maken wij hiervoor een aspectmodel en de wapeningtekeningen.

Als alle aspectmodellen definitief zijn, maken we voor Klok constructieve werktekeningen op basis van de gekoppelde aspectmodellen van de co-makers. Wij verzorgen de opmaak, maatvoering, detaillering en controleren de uitvoer constructief en vullen deze waar nodig aan. Een mooie innovatieve toepassing van BIM richting de bouw!

dienst constructieve advisering | BIM | nieuwbouw
opdrachtgever KlokGroep in Nijmegen
architect KenK Architecten in Amsterdam
aannemer KlokGroep in Nijmegen

Projectteam

Klantervaringen

 
 

 
sterk in verbinden