Werken bij Adams Bouwadviesbureau

Wij werken in een klein hecht team. Aandacht voor elkaar, een gezellige werksfeer en een gedeelde passie voor bouwen is ons credo. Onze houding is no-nonsense. Wij zijn ambitieus maar lopen daar niet mee te koop. Investeren in de kennis maar ook in het welzijn van onze medewerkers vinden wij belangrijk.

De spreekwoordelijke lat ligt hoog bij Adams Bouwadviesbureau. Wij onderscheiden ons met het ontwerpen en uitwerken van hoogwaardige constructies en bouwprojecten. Onze richting is duidelijk, wij staan voor duurzaam en constructief, civiel en bouwkundig bouwadvies gebaseerd heldere keuzes en duidelijke afspraken.

Benieuwd naar onze vacatures of op zoek naar een stageplaats? Stuur een (open) sollicitatiebrief met CV naar info@adamsbouwadvies.nl t.a.v. Loes van Deursen.

beveiligde pagina voor personeel

Het laatste nieuws

Volledige oplevering Akropolis

Volledige oplevering Akropolis

De laatste ruimte in de Akropolis-toren te Amsterdam (blok 1a) is 3 juli jongstleden opgeleverd. Voor Adams was dit project een zeer uitdagende constructieve klus met een mooi eindresultaat. De start van de bouw was in september 2015 en laatste oplevering 3 juli 2017.

lees verder
De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn brug in Rotterdam doet mee aan de SCIA user contest De brug is vernoemd naar de overleden kunstenaar Gust Romijn uit Dreischor. De brug van 45 meter voor langzaam verkeer verbindt stadswijk Charlois met de Waalhaven; oftewel stad en haven.

lees verder
Bouwvak

Bouwvak

Adams Bouwadviesbureau is in verband met de bouwvakvakantie gesloten van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017. Vanaf maandag 14 augustus 2017 zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u allen een fijne vakantie!

lees verder
Adams. Sterk in verbinden
  • werken bij Adams Bouwadviesbureau