Waarom Adams?

In de aanloop naar onze open dag van 9 juni hebben wij als bureau een communicatieplan ontwikkeld. Bij de invulling hiervan kwamen er meer vragen dan antwoorden naar voren. Er zijn natuurlijk talloze ingenieursbureaus welke hetzelfde sommetje kunnen maken, maar….

Waarom Adams?
Adams kent geen bureaucratie. We zijn een platte en flexibele organisatie. Zowel intern als naar de klant toe proberen we met zo kort mogelijke lijnen te communiceren. Dit voorkomt tijdsvertraging en fouten.
Adams hanteert een projectkwaliteitsplan met een demarcatielijst. De zogenaamde ‘grijze gebieden’ in de taakverdeling en verantwoordelijkheden tussen alle bouwpartners worden hierdoor vroegtijdig getackeld door duidelijke afspraken.
Daarnaast tekenen wij al meerdere jaren de constructies uit in 3D. Dit draagt absoluut bij tot duidelijkheid in het ontwerp en zorgt indirect voor lagere faalkosten. Het zorgt er ook voor dat wij ver zijn in de ontwikkeling met BIM.

Adams Bouwadviesbureau is een toonaangevend ingenieursbureau, dat staat voor duurzaam en constructief bouwadvies, gebaseerd op heldere keuzes en duidelijke afspraken.

Indien u meer informatie wenst over onze kernwaarden, kunt u contact opnemen met de heer H.G. (Erwin) van Toor.

 

Het laatste nieuws

Volledige oplevering Akropolis

Volledige oplevering Akropolis

De laatste ruimte in de Akropolis-toren te Amsterdam (blok 1a) is 3 juli jongstleden opgeleverd. Voor Adams was dit project een zeer uitdagende constructieve klus met een mooi eindresultaat. De start van de bouw was in september 2015 en laatste oplevering 3 juli 2017.

lees verder
De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn brug in Rotterdam doet mee aan de SCIA user contest De brug is vernoemd naar de overleden kunstenaar Gust Romijn uit Dreischor. De brug van 45 meter voor langzaam verkeer verbindt stadswijk Charlois met de Waalhaven; oftewel stad en haven.

lees verder
Bouwvak

Bouwvak

Adams Bouwadviesbureau is in verband met de bouwvakvakantie gesloten van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017. Vanaf maandag 14 augustus 2017 zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u allen een fijne vakantie!

lees verder
Adams. Sterk in verbinden
  • waarom Adams?