transformatie Nieuw Doddendaal te Nijmegen

Opdrachtgever: Portaal 

In het voormalig seniorencomplex Nieuw Doddendaal in het centrum van Nijmegen zit vanaf april 2017 een nieuwe woonvorm: ‘Wonen met Perspectief’. Het biedt tijdelijke woonruimte voor 31 cliënten van Pluryn en de RIBW Nijmegen & Rivierenland die in een instelling voor beschermd wonen verbleven en in Nieuw Doddendaal worden voorbereid op weer zelfstandig gaan wonen.

 

Het laatste nieuws

Volledige oplevering Akropolis

Volledige oplevering Akropolis

De laatste ruimte in de Akropolis-toren te Amsterdam (blok 1a) is 3 juli jongstleden opgeleverd. Voor Adams was dit project een zeer uitdagende constructieve klus met een mooi eindresultaat. De start van de bouw was in september 2015 en laatste oplevering 3 juli 2017.

lees verder
De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn brug in Rotterdam doet mee aan de SCIA user contest De brug is vernoemd naar de overleden kunstenaar Gust Romijn uit Dreischor. De brug van 45 meter voor langzaam verkeer verbindt stadswijk Charlois met de Waalhaven; oftewel stad en haven.

lees verder
Bouwvak

Bouwvak

Adams Bouwadviesbureau is in verband met de bouwvakvakantie gesloten van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017. Vanaf maandag 14 augustus 2017 zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u allen een fijne vakantie!

lees verder
Adams. Sterk in verbinden
  • transformatie Nieuw Doddendaal