Register Ontwerper

Het Constructeursregister RC/RO is een organisatie die de kwaliteit van constructeurs bewaakt en de deskundigheid bevordert. De aangesloten constructeurs zijn dé professionals in de civiele en bouwkundige sector en willen dit ook blijven. Ze beschikken over aantoonbare kennis en kunde.

In het najaar van 2011 heeft onze collega Henk van Harn zich aangemeld bij de commissie van RC/RO. Na het aanreiken en aantonen van de benodigde diploma’s en ervaring moest hij zichzelf verdedigen voor de commissie tijdens een assessment. Tijdens dit assessment op 2 december 2011 heeft Henk één van zijn projecten, La Fenêtre in Den Haag, gepresenteerd aan de toetsingscommissie van RC/RO. Na de presentatie werden er door de commissie diverse vragen gesteld en heeft Henk zijn denkwijze en visie met betrekking tot het ontwerp van de constructie verdedigd.

Op 15 december 2011 liet de commissie in een officieel schrijven weten dat Henk zich vanaf dat moment Register Ontwerper mag noemen. Hij is de eerste projectleider van Adams Bouwadviesbureau die deze toevoeging achter zijn naam mag gebruiken. Binnenkort hopen we u de volgende Register Ontwerper en Register Constructeurs te mogen presenteren. Een aantal medewerkers hebben zichzelf inmiddels aangemeld.

la fenetre

la fenetre

Voor meer informatie over het Constructeursregister, klik hier >>
Voor meer informatie over La Fenêtre, klik hier >>
Voor een kennismaking met Henk van Harn, klik hier >>

Adams. Sterk in verbinden
  • register ontwerper