Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag.   

Wij zijn Adams Bouwadviesbureau
Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies. We hebben de organisatie zo ingericht dat alle rapporten, berekeningen en aantekeningen digitaal gemaakt worden met behulp van een iPad. We controleren de door onze modelleurs gemaakte constructieve (BIM) modellen in 3D. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Wat verwachten we van jou?
* Jij bent een zelfstandige en resultaatgerichte collega.
* Je bent technisch inhoudelijk goed onderlegd.
* Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat projecten zelfstandig uit te werken.
* Je hebt de TU of HBO bouwkunde eventueel aangevuld met HTI (beton/staal) afgerond.
* Je hebt vijf tot tien jaar relevante werkervaring als projectconstructeur op (middel) grote projecten.


Wat bieden we jou?
Als constructeur geven we je de volledige verantwoordelijkheid en middelen om ervoor te zorgen dat de projecten succesvol verlopen. We zijn ook erg benieuwd naar jouw aanpak, doelen en wensen! Onze uitdaging is je te helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. 
Wij bieden een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een innovatieve organisatie. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en voor eigen initiatieven om het werk leuker en beter te maken.


Interesse?
Solliciteer direct door je cv en motivatie te sturen naar info@adamsbouwadvies.nl. Voor vragen over de functie of sollicitatie kun je bellen naar 0487 588 280 en vragen naar Erwin van Toor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naar het overzicht
sterk in verbinden