Tom White

ing. T.J. White
twh@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 281

Constructeur / adviseur

Op het HBO heb ik mijn passie voor constructies ontdekt. Daarom heb ik tijdens mijn studie Civiele techniek voor de richting constructie gekozen. Daar leerde ik dat er veel raakvlakken waren bij het ontwerpen van civiele constructies en bouwkundige constructies.

Bij Adams Bouwadviesbureau werk ik zowel mee met de civiele afdeling als met de constructie afdeling. Ik vind het mooi om een bijdrage te leveren aan werken die 50 tot 100 jaar zullen blijven staan.

Projecten van Tom White

 

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructief ontwerper / projectleider

Constructief ontwerper / projectleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper / projectleider (bouwkundige constructies)? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve a...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Senior bouwkundig REVIT modelleur

Senior bouwkundig REVIT modelleur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als bouwkundig REVIT modelleur met een coördinerende rol in het BIM proces? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wi

lees verder
sterk in verbinden