Tom Koudijs

T.R. Koudijs
tko@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 473

Begin 2018 besloot ik dat ik mijn bouwkunde studie deeltijd af wilde gaan maken, omdat dit beter aansloot op mijn situatie en persoonlijkheid. Voor mij het moment om toch is te gaan rond kijken of ik deze wens in vervulling kon laten gaan.

Na wat ge-netwerkt te hebben en hier en daar een sollicitatie gesprek gevoerd te hebben, kwam ik bij Adams uit. Er was van beide kanten een enthousiaste klik, wat leidde tot een tweede gesprek en een in dienst treding. Sindsdien werk ik met erg veel plezier samen in een enthousiast team waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en iedereen open staat voor vernieuwing en verbetering.

Projecten van Tom Koudijs

 

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Bouwkundig Revit Modelleur

Bouwkundig Revit Modelleur

Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team met een bouwkundig modelleur! In een ervaren en enthousiast team werken we onze projecten bouwkundig en constructief in een 3D-BIM-model integraal en t...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Transferium Amsterdam-Noord

Transferium Amsterdam-Noord

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf én Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord.

lees verder
sterk in verbinden