Tom Koudijs

T.R. Koudijs
tko@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 473

Begin 2018 besloot ik dat ik mijn bouwkunde studie deeltijd af wilde gaan maken, omdat dit beter aansloot op mijn situatie en persoonlijkheid. Voor mij het moment om toch is te gaan rond kijken of ik deze wens in vervulling kon laten gaan.

Na wat ge-netwerkt te hebben en hier en daar een sollicitatie gesprek gevoerd te hebben, kwam ik bij Adams uit. Er was van beide kanten een enthousiaste klik, wat leidde tot een tweede gesprek en een in dienst treding. Sindsdien werk ik met erg veel plezier samen in een enthousiast team waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en iedereen open staat voor vernieuwing en verbetering.

Projecten van Tom Koudijs

 

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructeur bouwkundig en civiel

Constructeur bouwkundig en civiel

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Transferium Amsterdam-Noord

Transferium Amsterdam-Noord

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf én Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord.

lees verder
Stageplaats / afstudeeropdracht

Stageplaats / afstudeeropdracht

Adams Bouwadviesbureau biedt studenten op MBO en HBO niveau en voor verschillende opleidingen de mogelijkheid om hun stage of afstudeeropdracht te realiseren. Natuurlijk kun je bij ons terecht als je een stageplaats zoekt op constructief en bouwkundig gebied, maar ook voor informatica, marketing,...

lees verder
sterk in verbinden