Talip Gökkurt

ing. T. (Talip) Gökkurt
tgo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 290

 

Ik vond mijn passie voor BIM al tijdens mijn studiejaren. In 2016 heb ik mijn afstudeerscriptie "UK BIM Level 2 en het ontwerpproces" succesvol verdedigd en hiermee de opleiding hbo bouwkunde afgerond. Na mijn opleiding ben ik in 2017 als startend BIM-modelleur begonnen bij een grote aannemer. Dit was een bewuste keuze in mijn ontwikkeling. Een goed technische bagage is fundamenteel om theorie en praktijk te kunnen scheiden. Naast mijn modelleerwerkzaamheden op eigen projecten heb ik ook de rol als BIM Keyuser bekleed. Hierbij pakte ik o.a. zaken op als het opstellen van een BIM-protocol, houden van een BIM-kick-off, implementatie en structurering van software en BIM-doelen.

Na drie leerzame jaren ben ik sinds april 2020 werkzaam als medior BIM-modelleur bij Adams Bouwadviesbureau. Adams is een vooruitstrevend bedrijf met de juiste houding. Open voor innovatie met een dynamische samenwerking zowel intern als extern. Samen komen we tot oplossingen.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoördinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen.

lees verder
ervaren bouwkundig constructeur

ervaren bouwkundig constructeur

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces.

lees verder
93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt:

lees verder
sterk in verbinden