Talip Gökkurt

ing. T. (Talip) Gökkurt
tgo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 290

 

Ik vond mijn passie voor BIM al tijdens mijn studiejaren. In 2016 heb ik mijn afstudeerscriptie "UK BIM Level 2 en het ontwerpproces" succesvol verdedigd en hiermee de opleiding HBO bouwkunde afgerond. Na mijn opleiding ben ik in 2017 als startend BIM Modelleur begonnen bij een grote aannemer. Dit was een bewuste keuze in mijn ontwikkeling. Een goed technische bagage is fundamenteel om theorie en praktijk te kunnen scheiden. Naast mijn modelleerwerkzaamheden op eigen projecten heb ik ook de rol als BIM Keyuser bekleed. Hierbij pakte ik o.a. zaken op als het opstellen van een BIM protocol, houden van een BIM Kick-off, implementatie en structurering van software en BIM doelen.

Na drie leerzame jaren ben ik vanaf april 2020 werkzaam als medior BIM modelleur bij Adams Bouwadviesbureau. Adams is een vooruitstrevend bedrijf met de juiste houding. Open voor innovatie met een dynamische samenwerking zowel intern als extern. Samen komen we tot oplossingen.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructief ontwerper / projectleider

Constructief ontwerper / projectleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper / projectleider (bouwkundige constructies)? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve a...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Ervaren Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Ervaren Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze bouwkundige team met een bouwkundig Revit BIM modelleur! In een ervaren en enthousiast team werken we onze projecten bouwkundig en constructief in een 3D-BIM-model bo...

lees verder
sterk in verbinden