Stefan Boerboom

ing. S.G.A. Boerboom
sbo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 298

Constructeur / Adviseur


In 2015 heb ik mijn afstudeeronderzoek met succes afgerond bij Adams Bouwadviesbureau. Na de afronding van mijn studie kreeg ik een contract aangeboden om als constructeur bij Adams te komen werken. Tijdens het afstuderen had ik al gemerkt dat er een fijne en enthousiaste groep mensen werkte, dus hoefde ik niet lang over mijn keuze na te denken.

Vorig jaar heb ik de kans gekregen om naast het werken een driejarige opleiding Master in Structural Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen. Deze opleiding leidt me op tot allround constructeur van beton-, staal-, hout-, steen- en funderingsconstructies, specifiek voor gebouwen.

Inmiddels heb ik aan diverse uitdagende projecten mogen meewerken. Ieder project, groot of klein, geeft mij nieuwe inzichten en dit is wat het beroep constructeur voor mij zo leuk maakt. In de komende jaren hoop ik nog aan mooie projecten mee te werken en mijn studie af te ronden zodat ik het beroep als constructeur steeds beter kan gaan uitoefenen.

Projecten van Stefan Boerboom

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Op 17 april 2018 is officieel de bouw gestart van het nieuwbouw woonzorgcomplex a/d Ringbaan West te Tilburg. Onze opdrachtgever is Vrijborg Vastgoedontwikkeling te Vught. De architect van dit project is H-kwadraat Architectuur te Tilburg.

lees verder
Ervaren projectconstructeur

Ervaren projectconstructeur

Vacature ervaren projectconstructeur bouwkundige constructies Wij zijn op zoek naar een ervaren bouwkundige constructeur. In deze functie van constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en het direct aansturen van de modelleurs.

lees verder
Samenwerken als Partners met Heijmans

Samenwerken als Partners met Heijmans

De eerste bijeenkomst tussen Heijmans Woningbouw en Adams Bouwadviesbureau heeft plaatsgevonden om samenwerking te evalueren en volgende projecten op een hoger platform te brengen. Alle ontwerpmanagers van de vestiging Rosmalen zijn uitgenodigd om hun bevindingen met Adams te delen of kennis te m...

lees verder
sterk in verbinden