Stefan Boerboom

ing. S.G.A. Boerboom
sbo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 298

Constructeur / Adviseur


In 2015 heb ik mijn afstudeeronderzoek met succes afgerond bij Adams Bouwadviesbureau. Na de afronding van mijn studie kreeg ik een contract aangeboden om als constructeur bij Adams te komen werken. Tijdens het afstuderen had ik al gemerkt dat er een fijne en enthousiaste groep mensen werkte, dus hoefde ik niet lang over mijn keuze na te denken.

Vorig jaar heb ik de kans gekregen om naast het werken een driejarige opleiding Master in Structural Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen. Deze opleiding leidt me op tot allround constructeur van beton-, staal-, hout-, steen- en funderingsconstructies, specifiek voor gebouwen.

Inmiddels heb ik aan diverse uitdagende projecten mogen meewerken. Ieder project, groot of klein, geeft mij nieuwe inzichten en dit is wat het beroep constructeur voor mij zo leuk maakt. In de komende jaren hoop ik nog aan mooie projecten mee te werken en mijn studie af te ronden zodat ik het beroep als constructeur steeds beter kan gaan uitoefenen.

Projecten van Stefan Boerboom

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructief ontwerper / projectleider

Constructief ontwerper / projectleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper / projectleider (bouwkundige constructies)? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve a...

lees verder
Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze bouwkundige team met een bouwkundig Revit BIM modelleur! In een ervaren en enthousiast team werken we onze projecten bouwkundig en constructief in een 3D-BIM-model bo...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
sterk in verbinden