Stefan Boerboom

ing. S.G.A. Boerboom
sbo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 298

Constructeur / Adviseur


In 2015 heb ik mijn afstudeeronderzoek met succes afgerond bij Adams Bouwadviesbureau. Na de afronding van mijn studie kreeg ik een contract aangeboden om als constructeur bij Adams te komen werken. Tijdens het afstuderen had ik al gemerkt dat er een fijne en enthousiaste groep mensen werkte, dus hoefde ik niet lang over mijn keuze na te denken.

Vorig jaar heb ik de kans gekregen om naast het werken een driejarige opleiding Master in Structural Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen. Deze opleiding leidt me op tot allround constructeur van beton-, staal-, hout-, steen- en funderingsconstructies, specifiek voor gebouwen.

Inmiddels heb ik aan diverse uitdagende projecten mogen meewerken. Ieder project, groot of klein, geeft mij nieuwe inzichten en dit is wat het beroep constructeur voor mij zo leuk maakt. In de komende jaren hoop ik nog aan mooie projecten mee te werken en mijn studie af te ronden zodat ik het beroep als constructeur steeds beter kan gaan uitoefenen.

Projecten van Stefan Boerboom

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructeur bouwkundig en civiel

Constructeur bouwkundig en civiel

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Transferium Amsterdam-Noord

Transferium Amsterdam-Noord

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf én Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord.

lees verder
Stageplaats / afstudeeropdracht

Stageplaats / afstudeeropdracht

Adams Bouwadviesbureau biedt studenten op MBO en HBO niveau en voor verschillende opleidingen de mogelijkheid om hun stage of afstudeeropdracht te realiseren. Natuurlijk kun je bij ons terecht als je een stageplaats zoekt op constructief en bouwkundig gebied, maar ook voor informatica, marketing,...

lees verder
sterk in verbinden