Stefan Boerboom

ing. S.G.A. Boerboom
sbo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 298

Constructeur / Adviseur


In 2015 heb ik mijn afstudeeronderzoek met succes afgerond bij Adams Bouwadviesbureau. Na de afronding van mijn studie kreeg ik een contract aangeboden om als constructeur bij Adams te komen werken. Tijdens het afstuderen had ik al gemerkt dat er een fijne en enthousiaste groep mensen werkte, dus hoefde ik niet lang over mijn keuze na te denken.

Vorig jaar heb ik de kans gekregen om naast het werken een driejarige opleiding Master in Structural Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen. Deze opleiding leidt me op tot allround constructeur van beton-, staal-, hout-, steen- en funderingsconstructies, specifiek voor gebouwen.

Inmiddels heb ik aan diverse uitdagende projecten mogen meewerken. Ieder project, groot of klein, geeft mij nieuwe inzichten en dit is wat het beroep constructeur voor mij zo leuk maakt. In de komende jaren hoop ik nog aan mooie projecten mee te werken en mijn studie af te ronden zodat ik het beroep als constructeur steeds beter kan gaan uitoefenen.

Projecten van Stefan Boerboom

Testimonials over Stefan Boerboom

 

Het laatste nieuws

Lichtexcursie ipv Delft

Lichtexcursie ipv Delft

Vorige week hebben onze civiele medewerkers de lichtexcursie van ipv Delft in Rotterdam bijgewoond. Onderdeel van de excursie was een bezoek aan de door ons berekende bruggen Waalhaven en Heysehaven. Erg leuk om onze eigen projecten zo mooi uitgelicht in het donker te bezoeken!

lees verder
Hoogste punt Comenius Amsterdam

Hoogste punt Comenius Amsterdam

In Amsterdam-west is Slokker Bouwgroep constructief op hoogte met de nieuwbouw appartementen Comenius. In opdracht van De Alliantie heeft Adams het constructieve ontwerp verzorgt en aanvullend meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op het werk.

lees verder
Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT MODELLEUR integraal Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team! Bekijk voor meer informatie onze vacature REVIT MODELLEUR integraal.

lees verder
sterk in verbinden