Sander Stumpel

S.R. Stumpel Bsc.
sst@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 298

Al van jongs af aan af ben ik gefascineerd door de constructie van gebouwen en kunstwerken. Ik vind het mooi om hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het gebouwde landschap.
Van origine heb ik Civiele Techniek gestudeerd en ik ben ook een tijdje werkzaam geweest in deze sector.
Uiteindelijk kwam ik in contact met Adams Bouwadviesbureau en voelde hier het enthousiasme waar ik naar op zoek was. Daar draag ik nu ook mijn steentje aan bij.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructief ontwerper / projectleider

Constructief ontwerper / projectleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper / projectleider (bouwkundige constructies)? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve a...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Senior bouwkundig REVIT modelleur

Senior bouwkundig REVIT modelleur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als bouwkundig REVIT modelleur met een coördinerende rol in het BIM proces? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wi

lees verder
sterk in verbinden