Sander Stumpel

S.R. Stumpel Bsc.
sst@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 298

Al van jongs af aan af ben ik gefascineerd door de constructie van gebouwen en kunstwerken. Ik vind het mooi om hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het gebouwde landschap.
Van origine heb ik civiele techniek gestudeerd en ik ben ook een tijdje werkzaam geweest in deze sector.
Uiteindelijk kwam ik in contact met Adams Bouwadviesbureau en voelde hier het enthousiasme waar ik naar op zoek was. Daar draag ik nu ook mijn steentje aan bij.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoƶrdinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen.

lees verder
ervaren bouwkundig constructeur

ervaren bouwkundig constructeur

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces.

lees verder
93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt:

lees verder
sterk in verbinden