Ruud Fransman

ing. R.K.J. Fransman
rfr@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 274

Met twintig jaar ervaring als tekenaar/modelleur en allround bouwkundige bij een architectenbureau, ben ik begin 2018 aan een nieuwe uitdaging bij Adams Bouwadviesbureau begonnen. Als bouwkundig BIM-modelleur binnen het team integrale projecten ben ik bezig met de vertaling van bouwkundig ontwerp naar BIM-model.

Ik ben als geboren en getogen Limburger woonachtig in Brabant met mijn gezin, waar ik in mijn vrije tijd onder andere bezig ben met het verbouwen en moderniseren van onze jaren-60-woning. En buiten de waardevolle tijd met mijn gezin ga ik er, met scope en verrekijker, ook graag op uit om de avifauna van Nederland te bewonderen.

 

Projecten van Ruud Fransman

 

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Vacature stageplaats informatica student hts

Vacature stageplaats informatica student hts

Adams Bouwadviesbureau biedt een stageplaats voor een informatica student hts. De opdracht bestaat uit: 1. Een onderzoek doen naar Dynamo-scripts om bijvoorbeeld parametrisch te ontwerpen/modelleren. 2. De uitwerking verzorgen van Dynamo-scripts om bijvoorbeeld parametrisch te ontwerpen/modelleren.

lees verder
Vakantiesluiting

Vakantiesluiting

Adams Bouwadviesbureau is vanwege vakantie gesloten van maandag 23 juli t/m vrijdag 10 augustus 2018.

lees verder
Transferium Amsterdam-Noord

Transferium Amsterdam-Noord

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf én Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord.

lees verder
sterk in verbinden