Marc Teunissen

M.G.M. Teunissen
mte@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 474

Ontwerptekenaar / BIM-modelleur


Het vak BIM-modelleur/coördinator geeft ons vak nieuw elan en een leuke, prositieve draai aan onze dagelijkse werkzaamheden. Deze rol is belangrijk in het BIM-proces waarbij het tijdperk van alleen lijnen trekken ver achter ons lijkt te liggen. Om met onze bouwpartners mee te kunnen, is het verhogen van BIM-competenties een vereiste. Dit doen wij door frequent BIM-kennis te delen en te blijven innoveren; zo houden wij als collega’s van Adams elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van BIM. Mijn verwachting is dat het 3D-model een belangrijk eindproduct wordt, met alle informatie die op de bouwplaats nodig is, wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat het genereren van 2D-tekeningen tot het verleden behoort.

 

Projecten van Marc Teunissen

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoƶrdinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen.

lees verder
ervaren bouwkundig constructeur

ervaren bouwkundig constructeur

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces.

lees verder
93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt:

lees verder
sterk in verbinden