Jos Kregting

J.H.M. Kregting
jkr@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 282

Ontwerptekenaar / BIM modelleur

 
Na mijn studie ben ik bij toeval in het vak gerold. Het vak zelf leerde ik gaandeweg van mijn toenmalige begeleider, een oude rot in het vak die het handmatig tekenen tot een ware kunst had verheven. In die tijd leerde ik ook Henk Adams kennen. Nadat hij voor zichzelf was begonnen, was het voor mij niet de vraag óf maar wanneer ik bij hem zou beginnen. Hier kreeg ik alle vrijheid in de opzet en ontwikkeling van de tekenkamer. 

Zelfs na ruim 20 jaar geeft het mij nog steeds veel voldoening om het maximale uit de toegepaste software te halen en het tekenproces hierop af te stemmen. De kennis uit mijn nevenfunctie als systeembeheerder vormt hierbij een welkome aanvulling. 

In het huidige BIM-tijdperk draait alles om de communicatie. Het 3D model maakt hier een groot onderdeel van uit. Het is dan ook bij uitstek de informatiedrager van alle mogelijke data die nodig is voor o.a. de werkvoorbereiding, uitvoering en zelfs exploitatie van het bouwwerk. Dit, in combinatie met de parallelle ontwikkelingen in de ICT, zorgt ervoor dat de alom bekende 2D tekeningen deze status aan het verliezen zijn. 

Kortom, het modelleerproces, is een nog altijd voortdurende innovatie en uitdaging!

Projecten van Jos Kregting

Testimonials over Jos Kregting

 

Het laatste nieuws

Lichtexcursie ipv Delft

Lichtexcursie ipv Delft

Vorige week hebben onze civiele medewerkers de lichtexcursie van ipv Delft in Rotterdam bijgewoond. Onderdeel van de excursie was een bezoek aan de door ons berekende bruggen Waalhaven en Heysehaven. Erg leuk om onze eigen projecten zo mooi uitgelicht in het donker te bezoeken!

lees verder
Hoogste punt Comenius Amsterdam

Hoogste punt Comenius Amsterdam

In Amsterdam-west is Slokker Bouwgroep constructief op hoogte met de nieuwbouw appartementen Comenius. In opdracht van De Alliantie heeft Adams het constructieve ontwerp verzorgt en aanvullend meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op het werk.

lees verder
Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT MODELLEUR integraal Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team! Bekijk voor meer informatie onze vacature REVIT MODELLEUR integraal.

lees verder
sterk in verbinden