Joost van Dinteren

ing. J.B.M. (Joost) van Dinteren
jvd@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 280

In mijn studentenperiode leerde ik al snel dat mijn motivatie ligt bij het tekenen en modelleren van gebouwen. Dit in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen zorgt voor een breed spectrum aan leuke werkzaamheden.

Bij Adams Bouwadviesbureau ben ik aangenomen als BIM modelleur voor de bouwkundige uitwerking. Ik werk binnen een ontwikkelingsgerichte en innoverende afdeling waar ik mijn interesse en leergierigheid kwijt kan.

Projecten van Joost van Dinteren

 

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Ervaren Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Ervaren Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze bouwkundige team met een bouwkundig Revit BIM modelleur! In een ervaren en enthousiast team werken we onze projecten bouwkundig en constructief in een 3D-BIM-model bo...

lees verder
Constructief ontwerper / projectleider

Constructief ontwerper / projectleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper / projectleider (bouwkundige constructies)? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve a...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
sterk in verbinden