Joost van Dinteren

ing. J.B.M. (Joost) van Dinteren
jvd@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 280

In mijn studentenperiode leerde ik al snel dat mijn interesse ligt bij het tekenen en modelleren van gebouwen. Dit in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen zorgt voor een breed spectrum aan leuke werkzaamheden.

Als BIM-modelleur bij Adams Bouwadviesbureau heb ik de mogelijkheid deze uit te voeren voor de bouwkundige uitwerking. Ik werk binnen een ontwikkelingsgerichte en innoverende afdeling waar ik mijn interesse en leergierigheid kwijt kan.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoƶrdinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen.

lees verder
ervaren bouwkundig constructeur

ervaren bouwkundig constructeur

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces.

lees verder
93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt:

lees verder
sterk in verbinden