Jeroen van der Worp

ing. J.M. van der Worp
jvdw@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 287

Manager afdeling constructies / projectleider


Mijn naam is Jeroen van der Worp. Ik ben in 2016 getrouwd en ben vader van twee kinderen. In oktober 2016 ben ik enthousiast begonnen bij Adams Bouwadviesbureau voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Na het afronden van de HTS heb ik bij twee grote constructie adviesbureaus in Utrecht gewerkt. In die periode heb ik mijn opleiding aan de HTI afgerond. Na circa tien jaar werkervaring als constructeur c.q. projectleider vroeg ik me af of deze rol nog goed bij mij past en of ik die in de toekomst wil blijven uitvoeren. Om deze reden heb ik mezelf een periode gegund om dit goed uit te zoeken. De conclusie dat ik meer afwisseling en diversiteit in mijn werk zoek.
 

Juist op dat moment neemt Erwin van Toor contact met mij op met de vraag of ik interesse heb om binnen Adams Bouwadviesbureau een andere rol dan alleen projectleider wil vervullen. Die vraag kwam voor mij op het juiste moment. Na het eerste half jaar blijkt dat de omvang van het bureau, de werkzaamheden en de mensen goed bij mij passen. Ik zal binnen Adams Bouwadviesbureau me ook bezig houden met o.a. planning, talentbeleiding en prestatiemanagement.
 

We hebben een prachtig vak. Het mooie aan het vak constructies is dat we onderscheidend kunnen zijn als we goed luisteren naar de vraag van de klant. Daarbij draait het niet om het maken van de 'sommetje'. Goed advies richting de klant en aanleveren van alternatieven om tot een goed constructief ontwerp te komen, vind ik daarin erg leuk en ik stel mezelf dit als doel. Daarnaast heb ik altijd al de drang gehad om mensen te helpen. Dat zie ik terug in de samenwerking met alle partijen in een project, maar zeker ook richting mijn collega’s. Het verhogen van de kennis en het werkplezier van collega zie ik als een persoonlijk resultaat.

Projecten van Jeroen van der Worp

Testimonials over Jeroen van der Worp

 

Het laatste nieuws

Lichtexcursie ipv Delft

Lichtexcursie ipv Delft

Vorige week hebben onze civiele medewerkers de lichtexcursie van ipv Delft in Rotterdam bijgewoond. Onderdeel van de excursie was een bezoek aan de door ons berekende bruggen Waalhaven en Heysehaven. Erg leuk om onze eigen projecten zo mooi uitgelicht in het donker te bezoeken!

lees verder
Hoogste punt Comenius Amsterdam

Hoogste punt Comenius Amsterdam

In Amsterdam-west is Slokker Bouwgroep constructief op hoogte met de nieuwbouw appartementen Comenius. In opdracht van De Alliantie heeft Adams het constructieve ontwerp verzorgt en aanvullend meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op het werk.

lees verder
Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT MODELLEUR integraal Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team! Bekijk voor meer informatie onze vacature REVIT MODELLEUR integraal.

lees verder
sterk in verbinden