Jeroen van der Worp

ing. J.M. van der Worp
jvdw@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 287

Manager afdeling constructies / projectleider


Mijn naam is Jeroen van der Worp. Ik ben in 2016 getrouwd en ben vader van twee kinderen. In oktober 2016 ben ik enthousiast begonnen bij Adams Bouwadviesbureau voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Na het afronden van de HTS heb ik bij twee grote constructie adviesbureaus in Utrecht gewerkt. In die periode heb ik mijn opleiding aan de HTI afgerond. Na circa tien jaar werkervaring als constructeur c.q. projectleider vroeg ik me af of deze rol nog goed bij mij past en of ik die in de toekomst wil blijven uitvoeren. Om deze reden heb ik mezelf een periode gegund om dit goed uit te zoeken. De conclusie dat ik meer afwisseling en diversiteit in mijn werk zoek.
 

Juist op dat moment neemt Erwin van Toor contact met mij op met de vraag of ik interesse heb om binnen Adams Bouwadviesbureau een andere rol dan alleen projectleider wil vervullen. Die vraag kwam voor mij op het juiste moment. Na het eerste half jaar blijkt dat de omvang van het bureau, de werkzaamheden en de mensen goed bij mij passen. Ik zal binnen Adams Bouwadviesbureau me ook bezig houden met o.a. planning, talentbeleiding en prestatiemanagement.
 

We hebben een prachtig vak. Het mooie aan het vak constructies is dat we onderscheidend kunnen zijn als we goed luisteren naar de vraag van de klant. Daarbij draait het niet om het maken van de 'sommetje'. Goed advies richting de klant en aanleveren van alternatieven om tot een goed constructief ontwerp te komen, vind ik daarin erg leuk en ik stel mezelf dit als doel. Daarnaast heb ik altijd al de drang gehad om mensen te helpen. Dat zie ik terug in de samenwerking met alle partijen in een project, maar zeker ook richting mijn collega’s. Het verhogen van de kennis en het werkplezier van collega zie ik als een persoonlijk resultaat.

Projecten van Jeroen van der Worp

Klantervaringen

Een ontwikkelaar van Vrijborg zegt:
Werkzaamheden worden tot nu toe voorspoedig opgepakt en er wordt goede input in het ontwerp gegeven.
Een ontwikkelaar van De Alliantie Ontwikkeling zegt:
Goede samenwerking.
Een ontwikkelaar van Vrijborg zegt:
Levering van producten op tijd en goede communicatie onderling
 

Het laatste nieuws

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Op 17 april 2018 is officieel de bouw gestart van het nieuwbouw woonzorgcomplex a/d Ringbaan West te Tilburg. Onze opdrachtgever is Vrijborg Vastgoedontwikkeling te Vught. De architect van dit project is H-kwadraat Architectuur te Tilburg.

lees verder
Ervaren projectconstructeur

Ervaren projectconstructeur

Vacature ervaren projectconstructeur bouwkundige constructies Wij zijn op zoek naar een ervaren bouwkundige constructeur. In deze functie van constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en het direct aansturen van de modelleurs.

lees verder
Samenwerken als Partners met Heijmans

Samenwerken als Partners met Heijmans

De eerste bijeenkomst tussen Heijmans Woningbouw en Adams Bouwadviesbureau heeft plaatsgevonden om samenwerking te evalueren en volgende projecten op een hoger platform te brengen. Alle ontwerpmanagers van de vestiging Rosmalen zijn uitgenodigd om hun bevindingen met Adams te delen of kennis te m...

lees verder
sterk in verbinden