Hans van Mierlo

ing. J.M. van Mierlo
hvm@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 475

Bouwkundig tekenaar / BIM-modelleur


Met mijn naam was een politieke carrière lastig, daarom ben ik gestart op de grafische school. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een bouwkundestudie, een mooie combinatie van techniek en esthetiek.

Mijn loopbaan begon bij een architectenbureau en vooral met utiliteitsbouw. Vrijwel vanaf het begin werkte ik met AutoCad, waardoor ik ook interesse kreeg in het automatiseringsaspect.In de loop der jaren werkte ik bij diverse bureaus en heb ik veel ervaring opgedaan met AutoCad en later DeltaPi. Deze kennis heb ik vervolgens gebruikt om een eigen menustructuur te maken op AutoCad. 

In 2011 ben ik gestart met Revit en naderhand ook IFC, Solibri, Navisworks, BIMCollab ed. Dit BIM’men maakt het vak voor mij nog interessanter, automatisering / optimalisatie pur sang. Ervoor zorgen dat alle benodigde informatie aanwezig is, het verbinden van de diverse disciplines en voorschriften. Met als uiteindelijk doel een mooi gebouw realiseren, kortom virtueel bouwen.

Gezien de opmars van het BIM-proces kan het alleen maar boeiender worden.

Projecten van Hans van Mierlo

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Als ontwerper/projectleider van bouwkundige constructies ben je verantwoordelijk voor de projectcoƶrdinatie. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen, waarbij je jouw visie duidelijk kunt overbrengen.

lees verder
ervaren bouwkundig constructeur

ervaren bouwkundig constructeur

Van ontwerpschetsen tot dimensioneringsberekeningen, je doet het allemaal als je als ervaren bouwkundig constructeur bij Adams gaat werken. Naast deze reguliere werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van modelleurs en adviseren van partners in het bouwproces.

lees verder
93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

93 Appartementen Buiksloterham te A'dam

In opdracht van Ymere en aannemer HSB hebben we meegewerkt aan de nieuwbouw van 93 appartementen Buiksloterham kavel 4 te Amsterdam. Van dit project is een mooi filmpje gemaakt:

lees verder
sterk in verbinden