Hans van Mierlo

ing. J.M. van Mierlo
hvm@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 475

Bouwkundig tekenaar / BIM modelleur


Met mijn naam was een politieke carrière lastig, dus gestart op de Grafische school. Uiteindelijk gekozen voor een bouwkunde studie, een mooie combinatie van techniek en esthetiek.

Ben mijn loopbaan begonnen bij een Architectenbureau en vooral met utiliteitsbouw. Vrijwel vanaf het begin met AutoCad en daardoor ook mijn interesse in het automatiseringsaspect gekregen.In de loop der jaren bij diverse bureaus gewerkt en veel ervaring opgedaan met AutoCad en later DeltaPi. Deze kennis vervolgens gebruikt om een eigen menustructuur te maken op AutoCad. 

Sinds 2011/2012 gestart met Revit en naderhand ook IFC, Solibri, Navisworks, BIMCollab ed. Dit BIM’men maakt het vak voor mij nog interessanter, automatisering / optimalisatie pur sang. Zorgen dat alle benodigde informatie aanwezig is, het verbinden van de diverse disciplines en voorschriften. Met als uiteindelijk doel een mooi gebouw realiseren, kortom virtueel bouwen.

Gezien de opmars van het BIM-proces kan het alleen maar boeiender worden.

Projecten van Hans van Mierlo

Testimonials over Hans van Mierlo

 

Het laatste nieuws

Lichtexcursie ipv Delft

Lichtexcursie ipv Delft

Vorige week hebben onze civiele medewerkers de lichtexcursie van ipv Delft in Rotterdam bijgewoond. Onderdeel van de excursie was een bezoek aan de door ons berekende bruggen Waalhaven en Heysehaven. Erg leuk om onze eigen projecten zo mooi uitgelicht in het donker te bezoeken!

lees verder
Hoogste punt Comenius Amsterdam

Hoogste punt Comenius Amsterdam

In Amsterdam-west is Slokker Bouwgroep constructief op hoogte met de nieuwbouw appartementen Comenius. In opdracht van De Alliantie heeft Adams het constructieve ontwerp verzorgt en aanvullend meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op het werk.

lees verder
Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT MODELLEUR integraal Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team! Bekijk voor meer informatie onze vacature REVIT MODELLEUR integraal.

lees verder
sterk in verbinden