Hans van Mierlo

ing. J.M. van Mierlo
hvm@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 475

Bouwkundig tekenaar / BIM modelleur


Met mijn naam was een politieke carrière lastig, dus gestart op de Grafische school. Uiteindelijk gekozen voor een bouwkunde studie, een mooie combinatie van techniek en esthetiek.

Ben mijn loopbaan begonnen bij een Architectenbureau en vooral met utiliteitsbouw. Vrijwel vanaf het begin met AutoCad en daardoor ook mijn interesse in het automatiseringsaspect gekregen.In de loop der jaren bij diverse bureaus gewerkt en veel ervaring opgedaan met AutoCad en later DeltaPi. Deze kennis vervolgens gebruikt om een eigen menustructuur te maken op AutoCad. 

Sinds 2011/2012 gestart met Revit en naderhand ook IFC, Solibri, Navisworks, BIMCollab ed. Dit BIM’men maakt het vak voor mij nog interessanter, automatisering / optimalisatie pur sang. Zorgen dat alle benodigde informatie aanwezig is, het verbinden van de diverse disciplines en voorschriften. Met als uiteindelijk doel een mooi gebouw realiseren, kortom virtueel bouwen.

Gezien de opmars van het BIM-proces kan het alleen maar boeiender worden.

Projecten van Hans van Mierlo

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

Constructief ontwerper / projectleider

Constructief ontwerper / projectleider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper / projectleider (bouwkundige constructies)? Adams Bouwadviesbureau biedt je nu de unieke mogelijkheid één van de dragende krachten binnen onze organisatie te worden! Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve a...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Ervaren Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Ervaren Bouwkundig Revit BIM Modelleur

Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze bouwkundige team met een bouwkundig Revit BIM modelleur! In een ervaren en enthousiast team werken we onze projecten bouwkundig en constructief in een 3D-BIM-model bo...

lees verder
sterk in verbinden