Frans Wouters

ing. F.A.J. Wouters RO
fwo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 290

Senior projectleider / Hoofdconstructeur / Register Ontwerper

 
Meer informatie volgt...

Projecten van Frans Wouters

Klantervaringen

Frans Wouters is een zeer bekwame constructeur die goed functioneert in het ontwerpteam. Daarnaast denkt hij goed mee in het zoeken naar oplossingen en houdt daarbij rekening met kosten en kwaliteit.
Onze vraag goed verwoord in een offerte met aanpak. Flexibel inspelen op aanvullend werk en toch nog de opdracht binnen de gestelde termijn opleveren. Prettig contact.
Vakbekwame (hoofd) constructeur welke onze werkzaamheden perfect heeft begeleidt.
 

Het laatste nieuws

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Op 17 april 2018 is officieel de bouw gestart van het nieuwbouw woonzorgcomplex a/d Ringbaan West te Tilburg. Onze opdrachtgever is Vrijborg Vastgoedontwikkeling te Vught. De architect van dit project is H-kwadraat Architectuur te Tilburg.

lees verder
Ervaren projectconstructeur

Ervaren projectconstructeur

Vacature ervaren projectconstructeur bouwkundige constructies Wij zijn op zoek naar een ervaren bouwkundige constructeur. In deze functie van constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en het direct aansturen van de modelleurs.

lees verder
Samenwerken als Partners met Heijmans

Samenwerken als Partners met Heijmans

De eerste bijeenkomst tussen Heijmans Woningbouw en Adams Bouwadviesbureau heeft plaatsgevonden om samenwerking te evalueren en volgende projecten op een hoger platform te brengen. Alle ontwerpmanagers van de vestiging Rosmalen zijn uitgenodigd om hun bevindingen met Adams te delen of kennis te m...

lees verder
sterk in verbinden