Bauke Verbocht

ing. B. Verbocht RC
bve@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 292

Register Constructeur / Adviseur

 
Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de faculteit bouwkunde op de Hogeschool in Arnhem. Gevolgd door een studie aan het Hoger Technisch Instituut te Amsterdam. Nu al ruim 18 jaar met veel plezier en toewijding werkzaam bij Adams Bouwadviesbureau.

Als constructie adviseur ben ik op zoek naar effectieve oplossingen. Zonder daarbij de functionaliteit aan te tasten of afbreuk te doen aan het bouwkundig ontwerp. De samenwerking met de verschillende bouwpartners staat hierbij centraal en verschillende disciplines moeten naadloos in elkaar overgaan. De constructie moet één worden met het ontwerp van de architect en het gebouw moet onderdak bieden aan de wensen van de opdrachtgever.

Mijn meest recente uitdaging heb ik gevonden in onder andere grote distributiecentra en exclusieve gevel engineering.

De beeldbepalende klimaatgevel van het hoofdkantoor van Akzo Nobel op de Amsterdamse Zuidas direct aan de ringbaan A10.

'Het Voorzetgebouw' de nieuwe hoofdentree van het welbekende winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Met zijn unieke  'wimpergevel'  die het gebouw een karakteristieke uitstraling geeft.

'Cambridge Road', twee torens met in totaal 274 woningen in hartje London, een elementengevel bestaande uit 3400 puzzelstukjes.

Allemaal unieke en exclusieve gevel engineering voorzien van allerlei technische hoogstandjes…Om maar eens wat te noemen…Maar elke nieuwe uitdaging neem ik met beide handen aan.

Projecten van Bauke Verbocht

Klantervaringen

Een projectleider bij Projectbureau Van Leeuwen zegt:
Verscheidene complexe werken uitgevoerd met Bauke. Diverse second opinions gehad waarbij telkens weer bleek dat Bauke het gelijk aan zijn zijde had. Dus top!
Een projectleider van Lieftink Geveltechniek zegt:
Erg professioneel geholpen, ben erg blij met Bauke zijn pro-actieve instelling en behulpzaamheid. Erg blij verrast met zijn kennis van aluminium gevels.
Een medewerker van de Gemeente Tiel zegt:
Goede vakkennis, korte lijnen en open communicatie.
 

Het laatste nieuws

Bouwkundig Revit Modelleur

Bouwkundig Revit Modelleur

Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team met een bouwkundig modelleur! In een ervaren en enthousiast team werken we onze projecten bouwkundig en constructief in een 3D-BIM-model integraal en t...

lees verder
Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ervaren Constructeur (bouwkundig)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Bij Adams Bouwadviesbureau kun je per direct aan de slag. Wij zijn Adams Bouwadviesbureau Adams Bouwadviesbureau biedt constructieve advisering aan op het gebied van bouwkundige en civieltechnische constructies.

lees verder
Transferium Amsterdam-Noord

Transferium Amsterdam-Noord

Samen met G. van der Ven Aannemingsbedrijf én Staalbouwkundig Adviesbureau Van Odenhoven heeft Adams Civiel Advies een interessant artikel geschreven in Bouwen met Staal over de luifelconstructie van het transferium Amsterdam-Noord.

lees verder
sterk in verbinden