Bauke Verbocht

ing. B. Verbocht RC
bve@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 292

Register Constructeur / Adviseur

 
Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de faculteit bouwkunde op de Hogeschool in Arnhem. Gevolgd door een studie aan het Hoger Technisch Instituut te Amsterdam. Nu al ruim 18 jaar met veel plezier en toewijding werkzaam bij Adams Bouwadviesbureau.

Als constructie adviseur ben ik op zoek naar effectieve oplossingen. Zonder daarbij de functionaliteit aan te tasten of afbreuk te doen aan het bouwkundig ontwerp. De samenwerking met de verschillende bouwpartners staat hierbij centraal en verschillende disciplines moeten naadloos in elkaar overgaan. De constructie moet één worden met het ontwerp van de architect en het gebouw moet onderdak bieden aan de wensen van de opdrachtgever.

Mijn meest recente uitdaging heb ik gevonden in onder andere grote distributiecentra en exclusieve gevel engineering.

De beeldbepalende klimaatgevel van het hoofdkantoor van Akzo Nobel op de Amsterdamse Zuidas direct aan de ringbaan A10.

'Het Voorzetgebouw' de nieuwe hoofdentree van het welbekende winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Met zijn unieke  'wimpergevel'  die het gebouw een karakteristieke uitstraling geeft.

'Cambridge Road', twee torens met in totaal 274 woningen in hartje London, een elementengevel bestaande uit 3400 puzzelstukjes.

Allemaal unieke en exclusieve gevel engineering voorzien van allerlei technische hoogstandjes…Om maar eens wat te noemen…Maar elke nieuwe uitdaging neem ik met beide handen aan.

Projecten van Bauke Verbocht

Klantervaringen

Een projectleider bij Projectbureau Van Leeuwen zegt:
Verscheidene complexe werken uitgevoerd met Bauke. Diverse second opinions gehad waarbij telkens weer bleek dat Bauke het gelijk aan zijn zijde had. Dus top!
Een projectleider van Lieftink Geveltechniek zegt:
Erg professioneel geholpen, ben erg blij met Bauke zijn pro-actieve instelling en behulpzaamheid. Erg blij verrast met zijn kennis van aluminium gevels.
Een medewerker van de Gemeente Tiel zegt:
Goede vakkennis, korte lijnen en open communicatie.
 

Het laatste nieuws

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Start bouw woonzorgcomplex te Tilburg

Op 17 april 2018 is officieel de bouw gestart van het nieuwbouw woonzorgcomplex a/d Ringbaan West te Tilburg. Onze opdrachtgever is Vrijborg Vastgoedontwikkeling te Vught. De architect van dit project is H-kwadraat Architectuur te Tilburg.

lees verder
Ervaren projectconstructeur

Ervaren projectconstructeur

Vacature ervaren projectconstructeur bouwkundige constructies Wij zijn op zoek naar een ervaren bouwkundige constructeur. In deze functie van constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en het direct aansturen van de modelleurs.

lees verder
Samenwerken als Partners met Heijmans

Samenwerken als Partners met Heijmans

De eerste bijeenkomst tussen Heijmans Woningbouw en Adams Bouwadviesbureau heeft plaatsgevonden om samenwerking te evalueren en volgende projecten op een hoger platform te brengen. Alle ontwerpmanagers van de vestiging Rosmalen zijn uitgenodigd om hun bevindingen met Adams te delen of kennis te m...

lees verder
sterk in verbinden