Alexander Hoogma

ing. A.J.J. Hoogma
aho@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 474

 

 

Bouwkundig projectleider / BIM modelleur


Mijn naam is Alexander Hoogma, BIM modelleur en assistent projectleider bij Adams Bouwadviesbureau.

Na mijn basisschool vond ik het erg leuk om met mijn handen te werken, vandaar dat ik naar de LTS ben gegaan. Hier heb ik alle technische vakken gedaan en sprak met name de bouwkunde me erg aan. Ik kon wat creëren, een stoel, een tafel of een huis. Onderdelen waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Hierna de MTS opleiding gedaan om zoveel mogelijk achtergrond te krijgen. Een logisch gevolg voor me was de HTS waarbij ik meer de kans kreeg me te ontwikkelen. Technisch tekenen vond ik het aller leukste vandaar dat ik bij diverse architectenbureaus heb gewerkt, nu opgeteld al 15 jaar. Die kennis gebruik ik nu om samen met mijn collega’s in een volwaardige BIM omgeving en in verschillende fases diensten aan de aannemer te bieden.

Om mezelf te ontwikkelen als projectleider ben ik bezig met een tweejarige studie aan de HTI projectmanagement. De vertaalslag naar een goede uitvoerbare afstemming  voor de ontwikkelende aannemer is waar ik veel voldoening uit krijg.

 

Projecten van Alexander Hoogma

Testimonials over Alexander Hoogma

 

Het laatste nieuws

Lichtexcursie ipv Delft

Lichtexcursie ipv Delft

Vorige week hebben onze civiele medewerkers de lichtexcursie van ipv Delft in Rotterdam bijgewoond. Onderdeel van de excursie was een bezoek aan de door ons berekende bruggen Waalhaven en Heysehaven. Erg leuk om onze eigen projecten zo mooi uitgelicht in het donker te bezoeken!

lees verder
Hoogste punt Comenius Amsterdam

Hoogste punt Comenius Amsterdam

In Amsterdam-west is Slokker Bouwgroep constructief op hoogte met de nieuwbouw appartementen Comenius. In opdracht van De Alliantie heeft Adams het constructieve ontwerp verzorgt en aanvullend meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op het werk.

lees verder
Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT modelleur integraal

Vacature REVIT MODELLEUR integraal Door tevredenheid van onze opdrachtgevers is onze orderportefeuille recentelijk flink uitgebreid en zoeken we versterking van onze integrale team! Bekijk voor meer informatie onze vacature REVIT MODELLEUR integraal.

lees verder
sterk in verbinden