Talip Gökkurt

ing. T. (Talip) Gökkurt
tgo@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 290

 

Ik vond mijn passie voor BIM al tijdens mijn studiejaren. In 2016 heb ik mijn afstudeerscriptie "UK BIM Level 2 en het ontwerpproces" succesvol verdedigd en hiermee de opleiding hbo bouwkunde afgerond. Na mijn opleiding ben ik in 2017 als startend BIM-modelleur begonnen bij een grote aannemer. Dit was een bewuste keuze in mijn ontwikkeling. Een goed technische bagage is fundamenteel om theorie en praktijk te kunnen scheiden. Naast mijn modelleerwerkzaamheden op eigen projecten heb ik ook de rol als BIM Keyuser bekleed. Hierbij pakte ik o.a. zaken op als het opstellen van een BIM-protocol, houden van een BIM-kick-off, implementatie en structurering van software en BIM-doelen.

Na drie leerzame jaren bij de aannemer ben ik in april 2020 in dienst getreden als medior BIM-modelleur bij VeriCon/Adams Bouwadviesbureau. VeriCon/Adams is een vooruitstrevend bedrijf met de juiste houding; open voor innovatie met een dynamische samenwerking zowel intern als extern. In mijn huidige rol als bouwkundig projectleider probeer ik hier samen het team mijn steentje aan bij te dragen.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van bouwkundige constructies. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Hiervoor stuur je andere constructeurs en 3D-modelleurs aan.

lees verder
Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Bouwkundige modellen opzetten vanuit een esthetisch ontwerp van een architect en deze samen met het team uitwerken tot een bouwkundig prestatiemodel dat voldoet aan de gestelde BIM-uitvraag. Daar ga je mee aan de slag. Jij begrijpt de randvoorwaarden van het BIM-proces en neemt je collega’s (en s...

lees verder
Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Adams Bouwadviesbureau heet voortaan VeriCon. Klik hier voor het bericht over de woontorens in 's-Hertogenbosch op vericon.nl.

lees verder
sterk in verbinden