Matty van der Brugge

Matty van der Brugge
m.vanderbrugge@vericon.nl
06 823 921 96
 

Als marketeer sta ik voor het verbeteren van de bedrijfsresultaten door een optimale inzet van marketing. Samenwerking met directie en alle afdelingen binnen de organisatie is daarvoor een vereiste. Bedenken van strategieën is daarbij belangrijk, maar ze moeten ook uitgevoerd worden. Bij Adams/VeriCon houd ik me bezig met alle facetten van marketing. Heerlijk voor een marketinggeneralist als ik.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van bouwkundige constructies. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Hiervoor stuur je andere constructeurs en 3D-modelleurs aan.

lees verder
Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Bouwkundige modellen opzetten vanuit een esthetisch ontwerp van een architect en deze samen met het team uitwerken tot een bouwkundig prestatiemodel dat voldoet aan de gestelde BIM-uitvraag. Daar ga je mee aan de slag. Jij begrijpt de randvoorwaarden van het BIM-proces en neemt je collega’s (en s...

lees verder
Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Adams Bouwadviesbureau heet voortaan VeriCon. Klik hier voor het bericht over de woontorens in 's-Hertogenbosch op vericon.nl.

lees verder
sterk in verbinden