Marc Teunissen

M.G.M. Teunissen
mte@adamsbouwadvies.nl
0487 - 745 474

Ontwerptekenaar / BIM-modelleur


Het vak BIM-modelleur/coördinator geeft ons vak nieuw elan en een leuke, prositieve draai aan onze dagelijkse werkzaamheden. Deze rol is belangrijk in het BIM-proces waarbij het tijdperk van alleen lijnen trekken ver achter ons lijkt te liggen. Om met onze bouwpartners mee te kunnen, is het verhogen van BIM-competenties een vereiste. Dit doen wij door frequent BIM-kennis te delen en te blijven innoveren; zo houden wij als collega’s van Adams elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van BIM. Mijn verwachting is dat het 3D-model een belangrijk eindproduct wordt, met alle informatie die op de bouwplaats nodig is, wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat het genereren van 2D-tekeningen tot het verleden behoort.

 

Projecten van Marc Teunissen

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van bouwkundige constructies. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Hiervoor stuur je andere constructeurs en 3D-modelleurs aan.

lees verder
Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Bouwkundige modellen opzetten vanuit een esthetisch ontwerp van een architect en deze samen met het team uitwerken tot een bouwkundig prestatiemodel dat voldoet aan de gestelde BIM-uitvraag. Daar ga je mee aan de slag. Jij begrijpt de randvoorwaarden van het BIM-proces en neemt je collega’s (en s...

lees verder
Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Adams Bouwadviesbureau heet voortaan VeriCon. Klik hier voor het bericht over de woontorens in 's-Hertogenbosch op vericon.nl.

lees verder
sterk in verbinden