Joost van Dinteren

ing. J.B.M. (Joost) van Dinteren
jvd@adamsbouwadvies.nl
0487 - 588 280

In mijn studentenperiode leerde ik al snel dat mijn interesse ligt bij het tekenen en modelleren van gebouwen. Dit in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen zorgt voor een breed spectrum aan leuke werkzaamheden.

Als BIM-modelleur bij Adams Bouwadviesbureau heb ik de mogelijkheid deze uit te voeren voor de bouwkundige uitwerking. Ik werk binnen een ontwikkelingsgerichte en innoverende afdeling waar ik mijn interesse en leergierigheid kwijt kan.

Klantervaringen

 

Het laatste nieuws

constructief ontwerper / projectleider

constructief ontwerper / projectleider

Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen van bouwkundige constructies. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Hiervoor stuur je andere constructeurs en 3D-modelleurs aan.

lees verder
Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Ervaren bouwkundig BIM-modelleur

Bouwkundige modellen opzetten vanuit een esthetisch ontwerp van een architect en deze samen met het team uitwerken tot een bouwkundig prestatiemodel dat voldoet aan de gestelde BIM-uitvraag. Daar ga je mee aan de slag. Jij begrijpt de randvoorwaarden van het BIM-proces en neemt je collega’s (en s...

lees verder
Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Drie woontorens in ’s-Hertogenbosch

Adams Bouwadviesbureau heet voortaan VeriCon. Klik hier voor het bericht over de woontorens in 's-Hertogenbosch op vericon.nl.

lees verder
sterk in verbinden