Constructief advies

Adams Bouwadviesbureau staat voor constructief advies, gebaseerd op heldere keuzes en duidelijke afspraken. Wij werken voor woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers maar ook collectieve particuliere opdrachtgevers. Als constructie- én bouwspecialist zijn wij met onze kennis en specialisme uw procesregisseur gedurende het hele bouwproces.

Wij denken actief mee over kosten, ontwerp, planvorming, bouwmethodes en aanpak. Adams Bouwadviesbureau hanteert desgewenst een integrale ketenaanpak; ontwerpen worden samen met andere bouwparticipanten zoals aannemers, architecten en installatieadviseurs geleverd. Als 3D-BIM-specialist berekenen en tekenen wij draagconstructies of het complete bouwproject. Deze innovatieve werkwijze staat garant voor optimale informatie-uitwisseling en risicodragend constructie advies. Ook gebruiken we de meest vooraanstaande tekensoftware waar onze constructietekenaars in zijn gespecialiseerd.

Het laatste nieuws

Volledige oplevering Akropolis

Volledige oplevering Akropolis

De laatste ruimte in de Akropolis-toren te Amsterdam (blok 1a) is 3 juli jongstleden opgeleverd. Voor Adams was dit project een zeer uitdagende constructieve klus met een mooi eindresultaat. De start van de bouw was in september 2015 en laatste oplevering 3 juli 2017.

lees verder
De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn brug in Rotterdam doet mee aan de SCIA user contest De brug is vernoemd naar de overleden kunstenaar Gust Romijn uit Dreischor. De brug van 45 meter voor langzaam verkeer verbindt stadswijk Charlois met de Waalhaven; oftewel stad en haven.

lees verder
Bouwvak

Bouwvak

Adams Bouwadviesbureau is in verband met de bouwvakvakantie gesloten van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017. Vanaf maandag 14 augustus 2017 zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u allen een fijne vakantie!

lees verder
Adams. Sterk in verbinden
  • constructieve advisering