Altracollege AMC te Amsterdam Zuid Oost

Opdrachtgever: Stichting Altra te Amsterdam
Architect: Hans Wagner te Amsterdam

Dit project is genomineerd BNA gebouw van het jaar. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

altracollega AMC te Amsterdam ZO altracollege AMC te Amsterdam ZO altracollege AMC te Amsterdam ZO altracollege AMC te Amsterdam ZO
altracollege AMC te Amsterdam ZO altracollege AMC te Amsterdam ZO altracollege AMC te Amsterdam ZO altracollege AMC te Amsterdam ZO

Het laatste nieuws

Volledige oplevering Akropolis

Volledige oplevering Akropolis

De laatste ruimte in de Akropolis-toren te Amsterdam (blok 1a) is 3 juli jongstleden opgeleverd. Voor Adams was dit project een zeer uitdagende constructieve klus met een mooi eindresultaat. De start van de bouw was in september 2015 en laatste oplevering 3 juli 2017.

lees verder
De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn, SCIA user contest

De Gust Romijn brug in Rotterdam doet mee aan de SCIA user contest De brug is vernoemd naar de overleden kunstenaar Gust Romijn uit Dreischor. De brug van 45 meter voor langzaam verkeer verbindt stadswijk Charlois met de Waalhaven; oftewel stad en haven.

lees verder
Bouwvak

Bouwvak

Adams Bouwadviesbureau is in verband met de bouwvakvakantie gesloten van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017. Vanaf maandag 14 augustus 2017 zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u allen een fijne vakantie!

lees verder
Adams. Sterk in verbinden
  • altra amc te Amsterdam Zuid Oost