zoek

Organogram

Adams Bouwadviesbureau kent een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en een heldere bedrijfsstructuur. Zo weet u altijd met wie u te maken heeft en waar u aan toe bent.

Onze organisatie staat onder leiding van algemeen directeur Erwin van Toor


Erwin van Toor

 De projectleiders: Henk van Harn RO, Frans Wouters RO, Rick Geurts RC en Rob Arts RC (Civiel Projectleider). Henk van Harn RO

Frans Wouters RO

Rick  Geurts RC

Rob Arts RC

De allround constructeurs: René Ernst RC, Bauke Verbocht RC , Marc KerstenWietse WillemseStefan Boerboom en Amir Shahrajabian.


René Ernst RC

Bauke Verbocht RC

Marc Kersten

Wietse Willemse

Stefan Boerboom

Amir Shahrajabian


  Alle tekenaars zijn 3D BIM modelleurs: Jos Kregting, Greetje de Groot, Nathalie Balduk, Marc Teunissen, Jarfon Muyris (bouwkundig tekenaar) en Khaiber Intezar.


Jos Kregting

Greetje de Groot

Nathalie Balduk

Marc Teunissen

Jarfon Muyris

Khaiber Intezar


 Ondersteunende personeelsleden zijn Loes van Deursen (management assistente) en Femi van Koolwijk (onderhoud).


Loes van Deursen

Femi van Koolwijk

Constructeursregister
In het voorjaar van 2008 hebben de Vereniging Bouwen met Staal en de Betonvereniging het initiatief genomen tot de oprichting van het Constructeursregister RC/RO. Het initiatief komt voort uit de behoefte om de professionaliteit van constructeurs te erkennen, meetbaar en zichtbaar te maken. Daarnaast hebben opdrachtgevers behoefte aan een omgeving waar zij in contact kunnen komen met gekwalificeerde constructeurs en/of ontwerpers.Het Constructeursregister RC/RO is een organisatie die de kwaliteit van constructeurs bewaakt en de deskundigheid bevordert. De aangesloten constructeurs zijn dé professionals in de civiele en bouwkundige sector en willen dit ook blijven. Ze beschikken over aantoonbare kennis en kunde. Voor een opdrachtgever is het van groot belang dat hij zaken doet met de constructeur die voldoet aan zijn eisen, verwachtingen en wensen. Een constructeur die aangesloten is bij het Constructeursregister RC/RO biedt de opdrachtgever de zekerheid dat hij te maken heeft met een professional die voldoende kennis en kunde in huis heeft. Het Constructeursregister RC/RO is een onafhankelijke organisatie. De leden van de Raad van Toezicht en van de Toetsingscommissie komen uit alle geledingen van de bouwkundige en civiele sector.