zoek

inEXTENSO Groep


inEXTENSO Groep is een samenwerkingsverband van adviesbureaus die met elkaar integraal adviseren op het gebied van huisvestingsvraagstukken. We brengen actief investeerders, kansrijke panden en nieuwe gebruikers bij elkaar. Dan is er een gezonde kans op het realiseren van een transformatie.

      Tony Koster is bouwregisseur en projectmanager en uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon tijdens het gehele proces. Van intake tot en met oplevering.
Marius van Zanten is ontwerper en bouwkundig adviseur/projectleider. Samen met uw architect zal hij het ontwerp uitwerken en is verantwoordelijk voor de bouwvergunning.
Domica is een landelijk opererende organisatie, actief in de bemiddeling van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden.

Maatwerk in architectuur & interieur; realisatie van vooruitstrevende concepten voor wonen, werken, sport, cultuur.

HSRO maakt uw bestemmingsplan, ruimtelijke onderbouwing, QuickScan ecologie, verkaveling en omgevingsvergunning.

Adams Bouwadviesbureau is de constructie adviseur en zorgt dat alles voldoet aan de laatste sterkte eisen en het casco de vereiste brandwerendheid heeft.
Installatie Advies Groep verzorgt de advisering van de werktuigbouwkundige en elektrische installaties. Zij hebben ruime ervaring met alle vormen van gebouwinstallaties en hebben tevens vele referentieprojecten met transformatieprojecten op hun naam staan.