zoek

Multidisciplinair

inExtenso staat bekend als constructeur, maar wij kunnen meer voor u betekenen. We hebben namelijk meerdere disciplines in huis. U kunt hiermee één aanspreekpunt hebben in plaats van meerdere. Waarom zou u voor meerdere partijen kiezen als het ook met eentje kan?

Alles in één
inExtenso combineert bijvoorbeeld bouwkundige en constructieve tekeningen in één 3D model; een intern BIM-model. Aanpassingen in het algemene 3D model worden op de tekeningen van beide disciplines aangepast. Dit garandeert volledige afstemming. Voor meer informatie over BIM klik hier .


Procesregisseur
De meeste fouten die gemaakt worden tijdens de bouwvoorbereiding komen voort uit afstemmings- en communicatiefouten tussen de verschillende partijen. Door zo min mogelijk verschillende bouwpartners en/of adviseurs te betrekken bij het bouwproces kunnen we de kans op fouten verkleinen en aanzienlijk effici├źnter werken. Hierdoor dalen de faalkosten en kan het voorbereidingsproces sneller verlopen. Voor meer informatie over dit onderwerp  klik hier .

Schade expertise
inExtenso houdt zich daarnaast ook bezig met schadegevallen. Schade welke ontstaat uit bouwfouten, brandschade of schade ten gevolge van ouderdom van draagconstructies behoren tot ons takenpakket. Voor opdrachtgevers die twijfelen aan een advies wat reeds is uitgebracht, kunnen wij een second opinion of bezuinigingsadvies maken. We beoordelen hierbij op volledigheid en correctheid op een eerlijke doch kritische wijze. Voor meer informatie over onze Quick Scan klik hier.

Voor meer informatie neem contact op met de heer ir. H.G. van Toor .